BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

-> Ingyenes angol tanfolyam <-


Vonzások és taszítások

A nevető lány már félig elkelt.

Angol közmondás


Milyen női viselkedés fejez ki vonzódást vagy ellenszenvet?

Az erőteljes rokonszenvet kifejező viselkedési jegyek a következők:

-gyakori mosoly

-boldog arckifejezés

-a férfi végigmustrálása

-közelítés a férfihoz

-a férfi kezének megérintése

-fülig érő mosoly

-szemtől szembe ülés

Legelutasítóbb viselkedési jegyek:

-hideg pillantás

-plafon bámulása

-gúnyos mosoly

-körömpucolás

-szemöldökráncolás

-egyik cigarettáról a másikra gyújtás

-eltávolodás

-színlelt ásítás

1. A női testbeszéd részletekbe menő vizsgálatára jelöl ki egyes nőnemű lényeket a férfiak számára. Sok nő egyfajta durva érzékiséget sugároz tudatos vagy öntudatlan testbeszédével.

2. A szexis nők könnyű léptűek, nem ülnek, járnak, beszélnek vigyázatlanul, és sohasem elhanyagoltak.

3.A szexis járás önbizalommal teli és erotikus eszköz lehet. Az a nő, aki nem fordítja a maga javára nőiességét és nem tanul meg helyesen járni, sokat veszít szexuális vonzerejéből.

4. A szexmentes járás szétterpesztett lábbal, nyitott lábfejjel történik, hogy a járás biztonsága növekedjék. A 7-13 cm-es lépéstávolság az átlagos. Ha a lábfejek közelebb kerülnek egymáshoz, a szexuális vonzerő növekszik.

5. A magas sarok szexisebb mint a lapos sarkú cipők, mert a magas sarok pszichikus változást idéz elő abban, ahogy a nő a saját testét kezeli, s mert finoman és öntudatlanul emlékeztet a "béklyó és rabszolgaság" ízére.

6. A szexis nő lazán, felszabadultan, elengedetten, magabiztosan ül, és általában közelebb húzódik a férfihoz, a szexuális vonzerő híján lévő nőkhöz képest.

7. Sok kis csinos gesztus, például a keresztberakott láb, a cipő ledobása mások társaságában, mutatja a szexuális vonzerőt, vagy a fogékonyságot.

8. A testbeszéd java öntudatlan és ezért a nők nehezen tudják irányítani, hacsak nem tanulják meg az ellenőrzést - az ellenkezője által. Ha tudja egy nő mit kell tennie, hogy távol tartsa magától a férfiakat, könnyebben rájön arra, hogyan kerüljön el bizonyos gesztusokat és miként nyerje meg a férfiakat magának. Minden nő aki képes a testével nemet mondani, igenlőre is tudja fordítani a viselkedését.

9. A nőknek meg kell tanulniuk a "meghitt" és a "hűvös" magatartás közötti különbséget. A gyanakvás a flörtölés antitézise.

10. Egyes viselkedési formák, mint például a hivatalos öltözködési mód betartása, a személyes beszédtémák kerülése, férfi támogató kiagyalása vagy a nem üzleti jellegű ebéd és vacsorameghívások visszautasítása, megóvja a nőt a munkahelyi molesztálásoktól. Ám ha egy nő figyelmet akar kapni a férfiaktól a munkahelyén (vagy bárhol máshol) az ellenkezőjét kell tennie.

11. Sok flörtölési tipus létezik, egyesek üdítőek, mások komolyak. Ezek aszerint váltakoznak, hogy mennyire érzik magukat biztonságban a résztvevők. A férfiak háromféle képpen reagálnak a flörtölésre. Vagy érdeklődnek iránta, vagy megjátszák hogy nem vették észre, vagy rémület tölti el őket és elhagyják a tett színhelyét.

12. Azokhoz a nőkhöz közelednek a férfiak leggyakrabban, akik "jeleznek" testbeszédükkel.

Ajánld ezt az oldalt egy barátnődnek.
Neved
email címed
Barátnőd neve
email címeIngyen angol - csak most!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!