BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

-> Ingyenes angol tanfolyam <-


A szexis nő izgalmas

A nők férfiakra gyakorolt csábító hatása pontosan ugyanolyan, mint Cape Hatteras vonzereje a tengerészekre: iszonyúan veszélyes és ezért megigéző

-H.L. Mencken1. A szexis nők könnyedén veszik a szexet és jobban kedvelik, mint az átlagos nők. Többet gondolnak rá és gyakrabban szeretkeznek, szexuális életüket élvezetesnek tartják.

2. A szexis nők orgazmuskészsége jobb az átlagosnál, háromnegyedük mindig, vagy az esetek nagy részében eljut a csúcspontra. A kiellégülés képessége pozitívan hat a nő szexuális önképére és a férfiak iránti kedvező reakcióira.

3. A férfiak által szexisnek tartott nők szabadelvűbbek az ágyban (ezt már régóta gyanítják a férfiak) és ők kezdeményezik a szexet legalább az esetek felében - szemben az átlagosabb nőkkel, akiknek csak 43%-a kezdeményez az esetek felében.

4. A férfiak azt hiszik a szexis nők jobbak az ágyban, mint az átlagosak, de arra is rámutatnak, hogy a különlegesen szép nők nem mindig nyújtanak olyan jó teljesítményt, mint a csúnyábbak.

5.Egyes újságok lapjai kulcsot nyújthatnak a nőknek ahhoz, hogy mit találnak a férfiak vonzónak. A női nemi szervek látványa valóságos ajzószer a férfiak számára, és az olyan pózok, ahol a nők önmagukat fogdossák, valamint a "gyere ide" pillantások jól illusztrálják, mit tekintenek a férfiak hálószobai csábításnak.

6. A férfiak igénylik a pozitív visszaigazolást saját szexuális vonzerejükről. Ezt a szexis nők kivételesen jól tudják teljesíteni. A szexis nők beszélnek az ágyban, és elmondják a férfinek, mennyire jóképű és férfias. A férfiak örömmel hallanak szexuális típusú dicséreteket a testükről és szeretkezési képességeikről.

7. A nőknek általában kétféle fantáziaképük van - szexuális és romantikus. Még a szélsőséges fantáziaképek sem mutatnak szükségképpen női passzivitást vagy érzelmi zavarodottságot. Ellenkezőleg: a fantáziájukkal magasan szárnyaló nők általában magas önértékeléssel bírnak

8. Több szexis nőnek vannak azonban romantikus fantáziaképei, mint szexuálisak. A romantikus regények olvasói szexisebbek és jobban élvezik a szeretkezést, mint akik nem olvasnak ilyesmit.

Ajánld ezt az oldalt egy barátnődnek.
Neved
email címed
Barátnőd neve
email címeIngyen angol - csak most!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!